Getuigenis Martha 75 jaar - 2017


"Vier jaar geleden brak ik het bot van mijn rechter enkel. Ik kon niet zonder voetbrace wandelen.  Gedurende een jaar deed ik de stoeloefeningen en met tijd kon ik terug staan. Mijn voet is nu sterker en mijn evenwicht is verbetert. Balanceren op mijn rechter voet blijft een uitdaging, maar ik ervaar een sterker vertrouwen in het oefenen. Ik weet dat mijn voet sterker wordt.


Naast de fysieke verbetering, voel ik ook profijt bij de ademhalingsoefeningen. Ik ervaar minder stress en druk en voel dat ik geleerd heb te 'vertragen'.


In het begin was ik nogal sceptisch tegenover de voordelen van Medische Qi Gong, maar ik heb geleerd dat het beoefenen van deze zachte vorm van oefeningen zowel mijn fysieke als mentale conditie heeft verbetert."


Getuigenis Martine 56 jaar - 2019


"Na de diagnose van een dropfoot onderging ik twee jaar geleden een rugoperatie. Ik merkte ondanks intensieve kinesitherapie duidelijk een krachtvermindering aan mijn linkervoet. Waar ik voorheen gemakkelijk over de badrand kon stappen, lukte het me niet meer om zonder hulp een opstap van ongeveer 50 cm te nemen. Ik verloor gemakkelijk mijn evenwicht omdat ik niet voldoende kracht had in mijn linkerbeen en voet. Nu sta ik weer stevig op mijn linkervoet, hervond mijn evenwicht en kan ik terug over opstapjes van 50cm."Copyright 2022 © All Rights Reserved