Getuigenis anoniem, 2020


Laurence is een zeer professionele, betrokken en bekwame docent. Ze begeleid haar deelnemers op een respectvolle manier, met het oog op de noden van dat moment.

Er wordt gewerkt aan fysieke klachten, maar er is ook ruimte om aan verschillende thema’s (zoals zingeving) te werken die opkomen door middel van beweging. Als je zelf de touwtjes van je leven in handen wilt nemen, hiervoor de verantwoordelijkheid wil nemen en niet bang bent om geconfronteerd te worden met jezelf, dan kan je heel verrassende resultaten boeken. Eigenlijk op alle vlakken die je maar kan bedenken. Dit pad vergt doorzettingsvermogen, geduld en discipline. Om dit pad te bewandelen heb je een capabele docent nodig die van vele markten thuis is en die is er.

Ik was chronisch pijnpatiënt en was op weg naar een stevige depressie. Mijn leven stond letterlijk stil. Zes maanden later ben ik bijna pijnvrij, sta ik terug actief in het leven en heb ik meer energie dan ik me in jaren kan heugen. De optimist in mij is terug en ik voel mij bij vlagen zelfs gelukkig. Ik ben verwonderd en dankbaar voor het effect wat dit systeem heeft teweeggebracht in mijn leven.

Getuigenis Annemie, 2018


“Wat begon als een lessenreeks, lijkt nu uit te draaien op een thuiskomen. Ik ervaar een proces waarbij mijn houding meer in evenwicht is en ik zekerder, sterker en steviger op de grond sta. Door Qi Gong kan ik in het dagdagelijkse leven meer mildheid voor mezelf en mijn omgeving integreren. Qi Gong vergt een vorm van focus en aandacht wat me mentaal uitdaagt en me voldoening geeft.”

Getuigenis Heidelien, 2019


"TQH-Qi Gong brengt mij dichter bij mijn kern. Oude gewoontepatronen komen naar boven en ik word op een zachte manier geconfronteerd met mijn fysieke lichaam: mijn lichaamshouding, de manier waarop ik beweeg, de plaatsen waar ik spanningen vasthoud, de pijntjes die af en toe of zelfs langdurig sluimerend aanwezig zijn in mijn lichaam,...
Door mijn lichaam grondig te verkennen, maakt TQH-Qi gong ook emotioneel wat los. Het verlegt de focus van mijn denkende hoofd naar mijn voelend hart en de andere lichaamsdelen. TQH-Qi gong maakt me sterker, mentaal en fysiek weerbaarder. De paniekerende, rationele stresskip in mij transformeert geleidelijk aan naar een vrolijke, relativerende, rustige en zachte vrouw. Laurence heeft professionele doch een persoonlijke aanpak. Ze is gepassioneerd door TQH-Qi gong en begeleidt op een oprecht manier mensen in hun genezingsproces."


Getuigenis Els, 2018


"Bijzonder bedankt voor het voorbije jaar! Blij dat ik toen de moed verzameld heb om toe te geven dat ik wel wat hulp kon gebruiken en hulp heb durven vragen."

Getuigenis Eva, massagetherapeute en leraar NT2, 2021


"Met TQH-Qi Gong heb ik mijn lichaamsbarometer en relaxatietherapeut gevonden. Daarnaast is het mijn belangrijkste huidige leermeester voor mijn beroep als massagetherapeute.
Via TQH-Qi Gong merk ik snel wanneer ik spanning vasthoud, zowel fysiek als mentaal, en kan ik via de oefeningen die spanningen loslaten. Het is voor mij dé manier om snel uit mijn hoofd en in mijn lichaam te zakken en om mijn houding aan te passen als ik last krijg bij het zitten of het uitvoeren van een taak. In mijn beroep als massagetherapeute verhoogt het de kwaliteit van mijn massages en helpt het mij om ergonomisch te werken."

Getuigenis Mariska, 2018


"TQH-Qi Gong betekent voor mij een moment nemen voor jezelf. Het heeft mij de “tools” gegeven om dagelijks de spanningsmomenten te herkennen en deze weg te nemen. Niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk. Tijdens de Qi Gong lessen heb ik mezelf op een andere manier leren kennen en sta daardoor sterker in het dagelijkse leven. De bewegingen en oefeningen neem je mee in de rest van je leven. Door TQH-Qi Gong voel ik me fysiek en mentaal sterker, gezonder en gelukkiger."


Copyright 2022 © All Rights Reserved