Thai Qi HolisticsIn het internationale centrum Thai Qi Holistics, gelegen in Thailand, beoefenen aanwezigen dagelijks Qi Gong. Dit gebeurt onder toegewijde begeleiding van Ajahn Toh, meester in Qi Gong en een befaamde dokter binnen de Thaïse boeddhistische gemeenschap.


Het TQH-systeem onderscheidt zich door zijn visie en gedetailleerde aanpak, waarbij zowel eeuwenoude geneeskundige kennis, als lokale Boeddhistische waarden worden doorgegeven. Deelnemers leren een holistische benadering van het menselijk functioneren, waarbij de gewoontepatronen in zowel het fysieke als mentale lichaam aan het licht worden gebracht. De beoefening helpt ons bij het hervinden van balans, in het analyseren van lichamelijke klachten en hun diepere oorzaken.


Lifelong Learning - Reis naar Thailand

Mensen die interesse hebben kunnen in Chiang Mai, Thailand, Qi Gong gaan beoefenen. Naast de dagelijkse lessen in het centrum worden er in de universiteit Payap University op regelmatige basis Lifelong Learning trajecten aangeboden. Lesdata, transport, logement en het financiële luik kunnen op voorhand worden geregeld, zodat je je eenmaal ter plaatse kan focussen op de lessen.


Wil je hier graag meer over te weten? Vraag naar een telefonisch gesprek via het contactformulier.

Institut de Qi Gong et Dhamma appliquéInstitut de Qi Gong et Dhamma appliqué, gelegen in Bretagne - Frankrijk, is een internationaal, educatief centrum voor holistisch welzijn waar het TQH systeem wordt toegepast.


Sachie Croizé Tsuyuki, oprichter van Institut de Qi Gong et Dhamma appliqué, is senior instructeur en mede-oprichter van Thai Qi Holistics. Sachie brengt op een heel bedreven manier studenten tot diepere inzichten. Ze organiseert internationale retraites, wekelijkse lessen voor lokale studenten en online lessen voor zowel Europese als Japanse beginnende Qi Gong instructeurs.
Copyright 2022 © All Rights Reserved