Saam is een collectief voor lijf en geest dat een eigentijdse inclusieve visie biedt op welzijnszorg, waarbij het een evenwaardige plaats krijgt in het straatbeeld.

Saam is een plek waar iemand zichzelf en de ander mag ont-moeten in een dynamische sfeer van zelfontplooiing en zingeving. Een plek waar bewust en authentiek verbindingen worden aangegaan. Tussen de mensen die elkaar hier ontmoeten, tussen hoofd en hart, lichaam en geest. Tussen verleden, heden en toekomst. Tussen de verhalen die elkaar hier kruisen en de kennis die hier wordt gedeeld.

https://saam.gent


Met bijna 85.000 vrouwen in 860 lokale groepen is Ferm de grootste vrouwenvereniging van Vlaanderen. Een sterk netwerk dat werkt aan een meer duurzame samenleving. Ferm organiseert in Vlaanderen allerlei activiteiten rond bewegen, creativiteit, duurzaamheid en gespreksavonden rond zingeving en gezondheidsthema's.


www.samenferm.be

Vormt, traint en coacht medewerkers, leidinggevenden en directies in zorg-, welzijns- en overheidsdiensten

https://vorm.probisgroup.be


De inspiratiegolf I-WAVE wil een wegwijzer aanbieden voor ieders gelukspad. I-WAVE wil mensen prikkelen om op ontdekkingstocht te gaan met zichzelf en met anderen. Wat centraal staat is het zorgzaam zijn voor jezelf en elkaar meenemen in een leven met meer balans waar verstilling, verbinding en engagement op elkaar inspelen.


Wil je meer weten? www.inspiratiewave.com

VrouwenFest viert het vrouw-zijn in al haar verscheidenheid.


www.vrouwenfest.beCopyright 2020 © All Rights Reserved