De inspiratiegolf I-WAVE wil een wegwijzer aanbieden voor ieders gelukspad. I-WAVE wil mensen prikkelen om op ontdekkingstocht te gaan met zichzelf en met anderen. Wat centraal staat is het zorgzaam zijn voor jezelf en elkaar meenemen in een leven met meer balans waar verstilling, verbinding en engagement op elkaar inspelen.


Wil je meer weten? www.inspiratiewave.com

Met bijna 85.000 vrouwen in 860 lokale groepen is Ferm de grootste vrouwenvereniging van Vlaanderen. Een sterk netwerk dat werkt aan een meer duurzame samenleving. Ferm organiseert in Vlaanderen allerlei activiteiten rond bewegen, creativiteit, duurzaamheid en gespreksavonden rond zingeving en gezondheidsthema's.


www.samenferm.be

Godai Therapiecentrum is een groepspraktijk van dynamische therapeuten met diploma’s in kinesitherapie, manuele therapie, podologie, acupunctuur, relaxatie therapie en psychotherapie. Godai Move startte in het voorjaar 2019 en heeft als intentie kleine groepen in een veilige en serene omgeving te laten bewegen. In het aanbod vind je Medische Qi Gong, mindfulness en yoga.


www.godai.be


VrouwenFest viert het vrouw-zijn in al haar verscheidenheid.


www.vrouwenfest.be


 
 
Nieuwsbrief
 
 

Laurence@beweegenleef.be


KOM IN CONTACTCopyright © All Rights Reserved